Siirry pääsisältöön

Minä kävelen!

Miten teidän viikonloppunne meni? Tapahtuiko jotain uusia asioita, kenties? Instagramista ehkä huomasitkin jo, mitä meillä opittiin!

Lauantaina aamu alkoi normaalisti. Heräsimme liian aikaisin, söimme aamupalan ja mietimme päivän kulkua. Suunnitteilla oli pikku prinssin huoneen maalaus, mutta muutama juttu vielä puuttui. Etsimme netistä hiomakonetta, en oikeestaan tiedä sen enempää kuin että sillä hiotaan. Ilmeisesti se oli tarpeellista tehdä ennen maalausta. Vaimoni löysi hyvän koneen joka mahtui budjettiin. Se oli vain yhden juna-aseman päässä, joten kamat kasaan ja menoksi. Kaikki alkoi olemaan kunnossa lähtöä varten, kunnes muistimme, että varastosta piti hakea maali valmiiksi. Lähdin hakemaan sitä, ja takasin tullessa vaimoni kysyi: ''arvaa mitä pikku prinssi teki?" 

Hyvänä isänä, joka tuntee oman lapsensa arvelin sen olevan jompi kumpi näistä kahdesta: 1. kakkasiko pieni sankari lattialle, vai 2. vetikö hän pupua korvista. Yllätyksekseni, se ei ollut kumpikaan näistä. Pikku prinssi oli nimittäin ottanut ensimmäiset askeleensa ilman tukea! Tänään maanantaina ennätys on jo viisi askelta putkeen. Olen niin ylpeä hänestä. Hänestä näkee, kuinka haastavaa se on ja kuinka paljon keskittymistä se vaatii. Intoa on, mutta taitoa ei vielä niin paljoa. Vähän, kuin suomen jalkapallomaajoukkue. 

Lähdimme siis tämän taidonnäytteen jälkeen ostamaan hiomakonetta ja itse en tajunnut mitään, mutta onneksi vaimo tiesi mitä tarvitsee. Kaupassa hän mietti, olisiko P120 hyvä karkeus. Siis mikä ihmeen P.. Valinta oli loppujen lopuksi helppo, kun kaupassa oli vain yksi lajitelma, joka sopi kyseiseen koneeseen. Koneen ostettuamme vaimo meni valmistelemaan seinää maalaukselle ja me lähdimme pikku prinssin kanssa hop loppiin. Vaikka ikää on vain 10 kk, silti siellä pystyi tekemään paljon kaikkea. Meillä oli todella hauskaa ja se oli mukavaa vaihtelua kotoiluun. Suosittelen lämpimästi menemään myös pienemmän lapsen kanssa sinne. Siinä saa itse aika hyvän treenin kun jumppaa mukana. Leikkimisen ja kiipeilyn jälkeen pikku prinssi väsähti ihan täysin. Kun lähdimme kotiin, huomasin pikku prinssin vain istuvan vaunuissa, tuijottaen tyhjyyteen. Hetken päästä olivat silmät kiinni. Voi kun hän aina nukahtaisi yhtä nätisti.




Kotiin päästyämme vaimo oli ollut ahkera ja pohjatyöt oli tehtynä. Avasimme yhdessä maalipurkin ja sitten oli taas minun vuoroni poistua taka-alalle. Maalauksen vaimo hoiti esimerkillisen hyvin. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Remontin takia pikku prinssi nukkui yön meidän kanssa. Onneksi vain yhden yön, sillä hän halusi koko yön näyttää kuinka lujaa hän osaa huutaa. Vau miten taitava olet, kokeilepa kulta huutaa äänettömästi. 

Tälläinen oli meidän lauantai. Sunnuntaina oli kakkukahvit sukunimiemme virallisen muutoksen johdosta ja illalla kävin vielä nuorten illassa auttamassa, lähinnä tekemässä iltapalaa. Mukava viikonloppu oli ja pian mennään ehdottomasti uudelleen johonkin isompaan leikkipaikkaan.

-Kokin poikanen 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Blogin esittely

Hei ja tervetuloa blogini maailmaan. Olen 21-vuotias isä, aviomies ja kokki. 10 päivän päästä olen myös koti-isä. Harrastan lenkkeilyä sekä chilin kasvatusta. Toivon palaavani vielä joskus nyrkkeilyn pariin.  Tulen kirjoittamaan blogissani perhe-elämästä, pojan kehityksestä ja muista arkisista asioista.  Luvassa on myös reseptejä ja muita niksejä mitä matkan varrella olen oppinut.  Toivottavasti piditte esittelystä ja jäätte seurailemaan, sillä vaimo käski kirjoittaa hyvän blogin.  -Kokin Poikanen

Vinkkejä vauvahankintoihin osa 1

Oliko meillä tuollainenkin? Tuota ei ehditty edes käyttämään! Noita lauseita tuli sanottua paljon, kun vaimoni kanssa siivosimme pikku prinssin vaatekaappia ja vauvatarvikkeita varastoon. Löysimme monia paitoja minkä olemassa olosta en edes tiennyt. Näitä tuli ostettua paljon, kun pikku prinssi oli vielä masussa ja halusimme valmistautua kunnolla. Tähän tekstiin ajattelin vinkata omia ajatuksiani tuleville vanhemmille, jotka saattavat miettiä, mitä pitäisi ostaa. Tässä muutamia juttuja mitä tuli mieleen tällä kertaa.  Vaatteista on helpoin aloittaa. Yritimme ostaa vain vähän vaatteita, sillä kuulimme useaan kertaan: "vauva kasvaa niin nopeasti, ettei ehdi käyttää kaikkea". Vaikka ostimme vähän vaatteita, siltikään kaikkea ei ehditty käyttää. Välillä tuntui pikku prinsillä olevan jokainen päivä upouudet vaatteet. Myös lahjana tuli useita bodyja ja housuja, sillä onhan ne suloisia. Monet vaatteet jota saimme oli kokoa 56, mutta yhtään isompia esim. 68 kokoa tai 74 ei saatu. Mik

Isän joululahjatoiveet

Joulu alkaa lähestymään ja itselleni suuri ongelma joka vuonna on joululahjat. Joka vuosi on vaikea keksiä mitä ostaisi kenellekin. Haluaisin helpottaa teidän jouluostoksia kertomalla esimerkkejä, mitä isälle voi ostaa. Kyseessä siis Kokin poikasen spesiaali lahjalista. 1. Sukat tai alusvaatteet Sukat ja alusvaatteet ovat sellaisia mitä harva mies raaskii ostaa itse. Yleensä käytämme ne loppuun asti ja vasta pakon edestä ostamme uudet. Esimerkiksi Happy Socks  tekee hauskoja sukkia, jotka varmasti saavat isän iloiseksi.  2. Pipo tai hanskat Vaikka pipot ja hanskat kuulostavat yleiseltä lahjalta, silti se kannattaa. Jos hyvä pipo löytyy jo, miltä kuulostaisi  LED pipo  ? Hanskojen sisälle on mukava saada myös lämmikettä. Katso vaikka tämä uudelleenlämmitettävä  kädenlämmitin  .  3. Saunakiulu herkkuineen Onko lahjan saaja kova saunomaan? Kerää kiulun sisälle saunajuomia, saunahattu , pefletti ja kaikkea muuta saunakamaa. Mukaan on helppo lisätä shampoo, hoitoaine tai saippua, sillä kuk